Loading...

Burebista (carte pentru copii)

22,00 lei

Stoc epuizat

Din seria ,,Zece poveşti pe care le datorăm copiilor noştri”, volumul al doilea , ,,Burebista” este o carte pentru copii mari şi mici, o carte document, ilustrată cu desene ce acompaniază şirul gândurilor scriitorului.
Autor: Vasile Lupașc Sfinteș
Editura: Ler
Data apariției: 2014

Stoc epuizat

Info Burebista (carte pentru copii)

Din seria ,,Zece poveşti pe care le datorăm copiilor noştri”, volumul al doilea , ,,Burebista” este o carte pentru copii mari şi mici, o carte document, ilustrată cu desene ce acompaniază şirul gândurilor scriitorului. O carte adresată în special copiilor, ce trebuie a fi citită şi ţinută minte asemenea poveştilor copilăriei, pentru că scriitorul Vasile Lupaşc aduce prin cărţile dumnealui date elementare pe care fiecare generaţie are dreptul şi datoria de a le cunoaşte, iar istoria spusă prin poveşti este mult mai atrăgătoare.

Cartea evocă povestea despre ,,balaurul” Burebista, despre Marele preot Deceneu şi despre acele vremuri când ,,urieşii aceia trăiseră dimpreună cu dacii în bună pace, aşa că până să se ascundă în străfundurile pământului mai făuriră din piatră şi o căciulă aidoma celei dacice şi-l împodobiră cu ea pe urieşul de piatră. Să fie de amintire şi de dor.”

Extras din carte

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Burebista (carte pentru copii)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *